• Aanmelden voor trainerscursus pupillentrainer KNVB

  10 sep 2022
 • DVSU wil in het voorjaar graag de cursus Pupillentrainer van de KNVB organiseren bij de club.

  Wil je daaraan meedoen? Meld je dan aan bij Marten via hoofdvoetbalzaken@dvsu.nl. Vermeld je voornaam, achternaam en het team waar je bij betrokken bent.

  Wat houdt de cursus in?
  Bij de cursus leer je de basis van het training geven aan de doelgroep O8 t/m O12. In zes bijeenkomsten op doordeweekse avonden wordt praktijk afgewisseld met uitleg van de docent van de KNVB. Daarnaast maak je opdrachten en komt er een stagebegeleider van de club meekijken. De ideale basis voor beginnende trainers dus!

  Zie voor meer informatie: https://www.knvb.nl/assist-trainers/opleidingen-bijscholingen-trainers/trainer-coach-veldvoetbal-opleidingen/pupillentrainer

  Wat zijn de kosten?
  Als je de cursus afmaakt, betaalt de club de kosten van de cursus. Het kost je dus in principe niets. Maak je de cursus niet af? Dan vraagt de club je om de gemaakte kosten zelf te betalen.

  Aanmeldprocedure
  1) Je kunt je aanmelden tot 23 september via hoofdvoetbalzaken@dvsu.nl. Er is plek voor 14 personen. 
  2) De KNVB onderzoekt bij voldoende animo vanuit de club of er inderdaad een docent beschikbaar is voor dit voorjaar. Daar bestaat helaas nog wat onzekerheid over.
  3) Als er een docent beschikbaar is, start de definitieve, officiële aanmeldprocedure van de KNVB. Er zijn dan nog wat extra gegevens nodig. 

  Sportieve groet,
  Marten Giezeman
  Hoofd voetbalzaken DVSU