• Hieronder vindt u een bericht van onze voorzitter.

  Het coronavirus heeft ook voor onze club vele nadelige gevolgen. Zo kunnen de senioren maar beperkt, of zelfs niet trainen. Gelukkig kan onze jeugd nog wel trainen! Maar financieel hakt het er wel in. De kantine mag niet open en een aantal activiteiten die voor de club inkomsten opleveren, moeten we dit seizoen cancelen. Dit scheelt ons al gauw €25.000 aan inkomsten.

  Gelukkig heeft de overheid en de KNVB de amateurclubs het afgelopen seizoen een tegemoetkoming gegeven. Daarnaast heeft een aantal vrijwilligers afgezien van hun vrijwilligersvergoeding en omdat de contributie het afgelopen seizoen zo goed als geheel is binnengekomen, hebben wij het afgelopen seizoen geen verlies geleden!

  Maar of het huidige seizoen ook financieel goed gaat, is nog de vraag. Ik heb al vragen gekregen van leden of men de contributie wel moet betalen. Als bestuur hebben wij hierover gesproken. Wij willen ieder lid dringend vragen om zijn of haar contributie voor het seizoen 2020-2021 gewoon te betalen. We hopen dat de competities na de winterstop weer “gewoon” opgestart kunnen worden. Maar wij hebben onze twijfels of we de kantine weer open mogen doen. Als dat niet het geval is, gaan we weer heel veel barinkomsten missen! Bovendien: of er weer een tegemoetkoming gaat komen van de overheid en/of de KNVB moeten we ook nog maar afwachten.

  Dus beste leden: graag ook dit seizoen gewoon je contributie voor het seizoen 2020-2021 betalen. Wanneer mocht blijken dat wij toch nog geld van de overheid en/of de KNVB krijgen dan kunnen wij, indien wij financieel positief uitkomen aan het eind van het seizoen, alsnog bekijken hoe wij onze leden kunnen compenseren voor het, door corona, minder kunnen voetballen dit seizoen.

  Bij voorbaat dank voor jullie bijdrage aan het voortbestaan van ons cluppie!

  Jan Couwenberg, voorzitter