• Boekje ‘Zo doen we dat’

    Boekje ‘Zo doen we dat’

    Jaren geleden is door een aantal betrokken en enthousiaste mensen van DVSU een boekje gemaakt met de welluidende titel ‘Zo doen we dat’. In het boekje vind je alles wat je moet weten als je lid wordt én bent van DVSU. Wat verwachten we van jou, van je ouders/verzorgers, van trainer, coach, leider en van bijvoorbeeld een scheidsrechter. Maar ook, wat kun je van DVSU verwachten en hoe informeren we je.

    We hebben het boekje kort geleden een update gegeven met toevoeging van een aantal taakomschrijvingen, en ook met toevoeging van een hoofdstuk Normen en Waarden, omdat dit een belangrijk en terugkerend punt van aandacht is. We verwachten van alle leden én hun ouders (bij jeugdspelers) dat ze op de hoogte zijn van alles wat er in het boekje ‘Zo doen we dat’ staat. Als we ons gezamenlijk houden aan deze afspraken en aanwijzingen dan helpt dat mee aan het zijn van een mooie, energieke en sportieve vereniging.

    Mocht je een vraag hebben naar aanleiding van het boekje, aarzel dan niet om je vraag te stellen. Dit kan aan andere leden (bijvoorbeeld omdat zij al langer lid zijn) maar natuurlijk ook aan je teamleider of trainer/coach. Vanzelfsprekend zijn de bestuursleden ook altijd bereid om je vraag te beantwoorden. Voorstel voor een onderwerp dat in jouw ogen nog mist of een suggestie voor een wijziging, vertel het ons via bestuur@dvsu.nl of spreek één van ons aan.