• Contributie

  Aanmelding
  Aanmelden kan alleen via het aanmeldformulier. Binnen 4 weken na ontvangst van de bevestiging wordt er contact met je opgenomen door de leeftijdscoördinator. Je krijgt dan te horen of er plek is binnen een team of dat je op de wachtlijst komt te staan. Als er een plek is binnen een team dan word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

  Inschrijving
  Zodra er plaats is in een team, neemt de leeftijdscoördinator contact met je op. De uiteindelijke inschrijving vindt dan plaats. Ben je ouder dan 16 jaar dan is er een kopie van een geldig legitimatiebewijs nodig. Er zijn eenmalige inschrijfkosten à € 10,- van toepassing, de inschrijfkosten moeten op het moment van inschrijven worden voldaan.

  Spelerspas
  Spelers van 11 jaar of ouder zijn alleen speelgerechtigd als de speler/speelster in het bezit is van een geldige digitale KNVB-spelerspas. Nadat je bent ingedeeld bij een team dien je de app Wedstrijdzaken van de KNVB te installeren. Na registratie kun je in de app je digitale spelerspas zien. Je dient hier ook een foto toe te voegen.
  Let op: een spelerspas is niet nodig voor spelers met O10- of O11-leeftijd. Spelers die met dispensatie in de O11 spelen dienen wel in het bezit te zijn van een digitale spelerspas.

 • De voorlopige contributiebedragen voor het seizoen 2019-2020 zijn:

  Categorie Hele seizoen
  Forza Friends* € 145,00
  JO7 (voorheen rode mini’s) € 72,50
  JO8/JO9/JO10/JO11/JO12/MO9/MO11/MO12 € 145,00
  J013 t/m JO19 en MO13 t/m MO19 € 160,00
  Senioren 11-tal vrouwen en mannen € 205,00
  Senioren 7 tegen 7: VR30+ 1 en VR35+ 1 € 80,00

   

  * Een Forza Friend die alleen traint en niet kan/mag spelen, betaalt € 72,50.

 • LET OP: de contributiebetaling voor het seizoen 2019-2020 moet uiterlijk op 1 september 2019 bij DVSU binnen zijn!!

 • Contributiebetaling kan op verschillende manieren. Voor de vereniging is het prettig als je een incassoformulier inlevert. Zelf het geld overmaken mag ook. Verder kunnen ook mensen met een U-pas bij DVSU komen voetballen. Zie hieronder de uitleg voor de verschillende betalingen.

  Incasso:
  Heb je een incassoformulier getekend, hou er rekening dat je hiervoor voldoende saldo op je rekening hebt staan. 

  Zelf overschrijven:
  Het hele contributiebedrag moet vóór 1 september worden overgemaakt:

  Rekeningnummer: NL33 INGB 0000 150 455
  Ten name van: Door Vriendschap Sterk Utrecht
  Onder vermelding van: contributie 19-20 met naam en geboortedatum van de speler.

  U-pas:
  Belangrijk: doe zelf de U-pas check!! Als je afgelopen seizoen gebruik hebt gemaakt van de U-pas, dan kun je op de site van de U-pas checken of je je recht op de U-pas behoudt. Dit is belangrijk om te weten wat je vervolgens moet doen voor de contributiebetaling. Ga dus naar www.upas.nl en doe de check. Vervolgens zijn er twee mogelijkheden:

  1. Je hebt afgelopen seizoen gebruik gemaakt van de U-pas en behoudt het recht op de U-pas. In dit geval hoef je NIETS te doen. De gemeente zorgt dat het saldo wordt aangevuld vanaf 1 juli 2019, zodat je weer deel kunt nemen aan sport en andere activiteiten. In de zomermaanden zal DVSU de contributie innen. Stop je met voetballen? Meld je dan vóór 1 juli af bij DVSU.
  2. Je hebt afgelopen seizoen gebruik gemaakt van de U-pas, maar je recht hierop is met ingang van 1 juli 2019 vervallen. In dit geval moet je zelf de contributie overmaken. Zie hiervoor de informatie over de betalingsmogelijkheden. Het kan ook zijn dat de U-pas niet automatisch wordt verlengd, maar je er wellicht toch recht op hebt. In dit geval kun je een nieuwe aanvraag doen.
  Ben je nieuw bij DSVU en wil je je U-pas gebruiken om de contributie te betalen? Zorg dan dat DVSU twee foto’s (voor- en achterkant) van de pas ontvangt. Inleveren kan als volgt: 
  • Je maakt een foto of scan en mailt deze naar upas@dvsu.nl
  • Je maakt een foto en stuurt deze via Whatsapp naar 06-51491993
  • Is de camera van je telefoon stuk? Mail dan alle gegevens die op de U-pas staan (naam, geboortedatum en de laatste 8 cijfers boven de streepjescode op de achterzijde) naar upas@dvsu.nl
  • Graag aangeven in welk team je speelt!! (is van belang voor de hoogte van de contributie)