• DVSU Kinderbingo wederom een groot succes

  7 feb 2020
 • Zaterdag 1 februari was het tijd voor de 2e kinderbingo van DVSU. Ook de 2E editie van dit prijzenfestijn was een groot succes. Vele kinderen van de JO9 t/m JO11 waren afgekomen op deze gezellige avond. Ook waren er broertjes, zusjes en vriendjes meegekomen.

  De bingo deelnemers werden ontvangen in de clubkantine door het enthousiaste kinderbingo team met gezonde lekkernijen en een drankje. Vanaf 18.30 uur werd er in 4 rondes gestreden om de felbegeerde prijzen die beschikbaar waren gesteld door de sponsoren, dank daarvoor!  Na de 2e ronde was ook even tijd voor een tussendoortje drankje en een drankje. Voor degene die na 4 rondes niet in de prijzen waren gevallen mocht na afloop alsnog een troostprijsje uit de grote bak uitkiezen. Alle kinderen gingen dus met een prijs naar huis mede mogelijk gemaakt door o.a. supermarkt Hoogvliet en bestuur van DVSU. Het was een groot succes en op naar de 3e editie van dit prijzenfestijn!

  De 3e editie DVSU kinderbingo zal zijn op zaterdag, 28 maart 2020 van 18.30 uur - 20.30 uur. Meld je nu alvast aan door een mail te sturen naar kinderbingo@dvsu.nl.                       

  Je mag wederom een introducée meenemen.

  Met een gezellige bingogroet,

  Michaela, Monique en Erwin.