• Extra techniektraining voorjaar 2023 (m/v)

  16 feb 2023
 • Ook in het voorjaar is er weer extra techniektraining voor de selectieteams. Dit organiseren we volgens het voetbalschoolprincipe. Je meldt je aan voor de voorjaarsserie, betaalt 15 euro inschrijfgeld, waar je 10 trainingen en een extraatje voor terugkrijgt, en er wordt van je verwacht dat je er altijd bent. Kun je een keer niet, meld je je af bij ons.

  Wat?
  Techniektraining voor onze selectiepupillen. Je krijgt training van ervaren trainers die zelf ook goed kunnen voetballen en die je dus kunnen helpen bij het verfijnen van je techniek.

  Voor wie?
  Net als voorgaande jaren voor de pupillenselectiespelers.
  Je kan je aanmelden als je in de JO8-1, JO9-1, JO9-2, JO10-1, JO10-2, JO11-1, JO11-2, JO12-1, JO12-2 of JO13-1 zit.

  Wanneer?
  Op vrijdagmiddag. Tijdstip afhankelijk van de groep. Bij voldoende animo zijn er twee groepen.
  De eerste groep van 16.30 tot 17.30, de tweede groep van 18.00 tot 19.00. Groepen worden door ons ingedeeld na de inschrijving.
  Data: 10 mrt, 24 mrt, 31 mrt, 14 apr, 21 apr, 12 mei, 26 mei, 2 juni, 9 juni, 16 juni

  Meiden
  Net als eerdere seizoenen kunnen er ook weer meiden meedoen bij de selectietechniektraining. In overleg met de coaches van de MO11 en MO13 worden zij persoonlijk uitgenodigd voor deze trainingsreeks. 
   
  Daarnaast komt er een aparte meidentechniektraining op vrijdagmiddag voor speelsters uit alle MO9 t/m MO13-teams. Deze techniektraining is open voor alle speelsters en bestaat uit 10 trainingen op dezelfde vrijdagmiddagen, om 17.30. Als er veel aanmeldingen zijn gaan we misschien met twee groepen werken met wat afwijkende starttijden. Bij aanmelding verwachten we je in principe elke vrijdag. Ook voor deze reeks bedraagt het inschrijfgeld 15 euro. Word je ook uitgenodigd voor de gemengde techniektraining? Dan kies je aan welke van de twee je mee wil doen.
   
  Hoe aanmelden?
  Aanmelden voor de gemengde selectietechniektraining kan door een mail te versturen naar voetbalcoordinator@dvsu.nl.
  Aanmelden voor de MO9 t/m MO13 meidentechniektraining kan door een mail te versturen naar ejaveldhuizen@hotmail.com.
  Je krijgt dan reactie van ons.

  Geef in de mail door in welk team je kind speelt. Bij de meidentechniektraining graag ook een telefoonnummer vermelden.
  De 15 euro inschrijfgeld dient gepast en contant meegenomen te worden naar de eerste techniektraining. Je kunt je aanmelden tot uiterlijk woensdag 8 maart.