• Welkom bij G-Voetbal van DVSU: De Forza Friends

  Kom voetballen bij DVSU Forza Friends!

  Wil jij of wil je kind met een lichamelijke en/ of verstandelijke beperking graag voetballen? Bij DVSU Forza Friends kan dat! De Forza Friends zijn binnen DVSU de afdeling voor kinderen met een beperking (G-voetbal). Wij sluiten niemand uit, er zijn geen wachtlijsten. DVSU/ Forza Friends is dé voetbalclub van Utrecht en omstreken voor kinderen met een beperking.

  Zie dit filmpje voor een impressie van de Forza Friends

  De achtergronden van de spelers zijn zeer divers: er zijn bijvoorbeeld spelers met spierziekten, syndroom van down, cerebrale parese, ontwikkelingsachterstanden en in het autisme-spectrum.

   

  Maatwerk
  Wij zijn één van de grootste verenigingen in Nederland voor g-jeugdvoetbal. Hierdoor kunnen we maatwerk leveren en spelers indelen op een passend niveau. Er zijn dit seizoen 4 verschillende teams:

  • De JG1 bestaat uit leden van 14 /m 18 jaar (KNVB-competitie)
  • De JG2 bestaat uit leden van 12 t/m 15 jaar (KNVB-competitie)
  • De JG3 bestaat uit leden van 6 t/m 12 jaar (trainen en maandelijks een toernooi)
  • De JG4 bestaat uit leden van 6 t/m 25 jaar (alleen trainingen)

   

  Wat bieden wij?

  • Een gevarieerd voetbalaanbod met o.a. wedstrijden in de KNVB-competitie, maandelijkse toernooien en trainingen op woensdag en zaterdag.
  • Een veilige en stimulerende omgeving. De Forza Friends worden ondersteund door veel ervaren en enthousiaste vrijwilligers. De speler staat centraal.
  • DVSU Forza Friends is een echte familievereniging. Naast het voetballen organiseren wij allerlei sociale activiteiten. 

   

  Contact en kennismaking
  Voor meer informatie: Willem Huijnk 06-18132013 / forzafriends@dvsu.nl Graag nodigen wij gastspelers uit om vrijblijvend deel te nemen aan de zaterdagtraining (9.45-11.00). Meldt u van te voren aan bij Willem.

   

  Bekijk ook onze socials:

  Twitter

  Facebook

  Instagram

   

  Samenwerking
  De Forza Friends werken samen met veel partners, zoals Sport Utrecht, Special Heroes, Nederland Cares, Het Fonds Gehandicaptensport en de Dirk Kuyt Foundation.

  Sponsoring

  Wil jij de Forza Friends financieel ondersteunen? Bijvoorbeeld door kleding of materialen te sponsoren of activiteiten te faciliteren, of een donatie te doen? Neem dan contact op met Willem of forzafriends@dvsu.nl