• Welkom bij G-Voetbal van DVSU

  Wie zijn wij?
  De Forza Friends zijn binnen DVSU de afdeling voor voetballers met een beperking (G-voetbal). De Forza Friends tellen ongeveer 50 leden, met een lichamelijke en/of verstandelijke handicap. We hebben een grote jeugdafdeling en sinds kort ook seniorenvoetbal.

  De achtergronden zijn divers: er zijn bijvoorbeeld spelers met spierziekten, syndroom van down, cerebrale parese, ontwikkelingsachterstanden en met autisme. Wij sluiten niemand uit.

  Zie dit filmpje voor een impressie van de Forza Friends


  Maatwerk
  We vormen één van de grootste verenigingen voor g-voetbal. Hierdoor kunnen we maatwerk leven en spelers indelen op een niveau dat past. Er zijn 5 verschillende teams:

  • G1 bestaat uit senioren (18+) (wekelijkse wedstrijden)
  • JG1 bestaat uit jeugdleden van 14 /m 18 jaar (KNVB-competitie)
  • JG2 bestaat uit jeugdleden van 12 t/m 16 jaar (KNVB-competitie)
  • JG3 bestaat uit jeugdleden van 6 t/m 12 jaar (KNVB-toernooien)
  • JG4 bestaat uit jeugdleden van 6 t/m 25 jaar (alleen trainingen)

  ONS MOTTO IS: IEDEREEN DOET MEE, IEDEREEN IS GELIJK, SAMEN ZIJN WIJ WINNAARS!

  Wat bieden wij?

  • Een gevarieerd voetbalaanbod waardoor maatwerk mogelijk is, o.a. wedstrijden in de KNVB-competitie, maandelijkse toernooien en trainingen op donderdag en zaterdag.
  • Een zeer ervaren en enthousiaste begeleiding in een veilige en stimulerende omgeving. De speler staat centraal.
  • DVSU/ Forza Friends is een echte familievereniging. We organiseren verschillende sociale activiteiten zoals het seizoensuitje, het familietoernooi en het bezoeken van wedstrijden.


  Contact en kennismaking
  Voor meer informatie: Willem Huijnk 06-18132013 / willemhuijnk@hotmail.com of Henk Jan Vos 06-29249736 / de.vossen@ziggo.nl 

  Graag nodigen wij gastspelers uit om vrijblijvend vijf keer deel te nemen aan de zaterdagochtendtraining (9.45-11.00; Olympus 11, Utrecht). Meldt u van te voren aan bij Henk Jan of Willem.


  Samenwerking
  De Forza Friends werken samen met veel verschillende maatschappelijke partners, zoals de VSUMEESpecial HeroesUtrecht Cares, Fonds Gehandicaptensport, de Dirk Kuyt Foundation, en de Johan Cruyff Foundation


  Sponsoring
  Wil jij de Forza Friends financieel ondersteunen? Bijvoorbeeld door kleding of materialen te sponsoren of activiteiten te faciliteren, of een donatie te doen? Neem dan contact op met Willem of Henk Jan