• Voor het huidige seizoen is DVSU 1 nog op zoek naar een grensrechter. Het eerste elftal komt uit in de derde klasse en speelt haar wedstrijden op zaterdagmiddag.

    In deze functie ben je tijdens wedstrijden verantwoordelijk voor het assisteren van de KNVB-scheidsrechter van dienst. De thuiswedstrijden kennen een standaard speeltijd van 14:30 uur. Uitwedstrijden zijn in de regel ook op dit tijdstip. Het is ook mogelijk om af en toe een wedstrijd grensrechter te zijn. Je bent dan onderdeel van een poule van grensrechters.

    Ben of ken jij een vrijwilliger die het leuk vindt om onderdeel uit te maken van de staf van het eerste elftal en op niveau ervaring op te doen als grensrechter? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ook jongere scheidsrechters zijn van harte welkom om contact op te nemen. Ervaring als scheids- of grensrechter is een pré, maar is niet noodzakelijk.

    In overleg is een kleine vrijwilligersvergoeding beschikbaar voor deze functie.

    Als je interesse hebt of iemand weet die hier geschikt voor is, neem dan contact op met Maikel Waardenburg op mailadres bestuurslidvoetbalzaken@dvsu.nl