• SponsorKliks, hoe werkt het?

  SponsorKliks, gratis sponsoren!Je hebt er vast al wat over gehoord of over gelezen... SponsorKliks. Maar wat is het er nou precies? Het gratis sponsorconcept van SponsorKliks is in 2011 ontstaan en zorgt ervoor dat leden, supporters en overige betrokkenen van DVSU gratis kunnen sponsoren middels hun reguliere internetaankopen.

  Driekwart van de ontvangen commissie is voor DVSU!

  75% van deze ontvangen commissie keert SponsorKliks uit aan DVSU. Wij hebben namelijk een unieke SponsorKliks pagina DVSU waarop alle webwinkels die meedoen aan Sponsorkliks te vinden zijn. Wanneer er via deze pagina/link iets gekocht wordt, krijgt DVSU een percentage aan sponsoring. Dit gebeurt automatisch. Het totale sponsorbedrag is zichtbaar op de website van DVSU.

  Maar hoe werkt het nu precies?

  Klinkt ingewikkeld? Dat is het absoluut niet. Voor jou verandert er eigenlijk niets, het enige dat je moet doen is via de website van DVSU  naar de website van jouw favoriete webwinkel gaan. Dit doe je als volgt:

  1. Ga naar de SponsorKliks pagina DVSU ;
  2. Zoek je favoriete webwinkel, bijvoorbeeld Coolblue, Bol.com, Thuisbezorgd, etc;
  3. Klik op het logo van de webwinkel. Je wordt doorgestuurd naar de webwinkel;
  4. Selecteer je artikelen en rond je bestelling af;

  Is het echt zo simpel?

  Ja, het is echt zo simpel. Het enige waar je even aan moet denken is dat je niet direct naar de website van bijvoorbeeld Bol.com gaat, maar bestelt via de website van DVSU. Er wordt dan geregistreerd dat je via DVSU je bestelling doet. Per afgeronde bestelling ontvangen wij een percentage aan sponsoring, zonder dat het jou ook maar een cent meer kost.

  Dus, als je in het vervolg online een aankoop wilt doen, dan is je beginpunt de SponsorKliks pagina DVSU .

  Dank alvast voor je sponsoring!