• Momenteel heeft DVSU het, net als andere verenigingen, financieel zwaar. Door de coronacrisis zijn evenementen afgelast en is de kantine gesloten. Dit drukt op de clubkas. Juist nu kunnen wij jullie steun hard gebruiken. Daarom zijn we blij dat zaterdag 19 september 2020 de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie weer is gestart. 

    We willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Met de verkoop van de loten help je onze club financieel, waarmee zaken als de verbouwing gerealiseerd kunnen worden! We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

    De loten kunnen tot en met 30 november verkocht worden. Je kunt ook online loten kopen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

    Het is ook mogelijk om als  (senioren)team een superlot te kopen van 50 loten voor 150 euro. Superloten kun je of aan de deur kopen, of koop online je superloten.

    Vanwege de sluiting van de club kunnen de boekjes van de Grote Clubactie niet meer in de daartoe behorende doos worden gedaan. Verkopers kunnen de boekjes bij hun trainers of leiders inleveren. De trainers kunnen ze dan weer inleveren bij de coördinatoren.