• Henk Jan Vos stopt als hoofdtrainer van onze Forza Friends

  21 jun 2020
 • Na 17 jaar zeer actief te zijn geweest voor onze Forza Friends en DVSU in zijn geheel heeft Henk Jan te kennen gegeven dat hij er mee gaat stoppen.

  Henk Jan is destijds zeer betrokken geweest bij het opzetten van de Forza Friends. En hij heeft deze afdeling van onze club zeer professioneel geleid en groot gemaakt. Henk Jan gaat andere keuzes maken. Jammer voor DVSU, maar heel begrijpelijk dat Henk Jan nu aan andere zaken in zijn privéleven de voorkeur gaat geven.

  Henk Jan schrijft mij: “Het zijn voor mij mooie tijden geweest bij de Forza Friends, maar na vele jaren ga ik er nu mee stoppen (per 15 augustus). Wij hebben op een hele prettige manier dingen samen gedaan en we hebben sportief veel bereikt.

  Dat onderschrijf ik helemaal. Het was prettig samenwerken met Henk Jan en de Forza Friends is in al die jaren uitgegroeid tot één van de grootste voetbalafdelingen binnen Nederland voor personen met een geestelijke en/of lichamelijke handicap. Het is nu zaak voor ons om een nieuwe hoofdtrainer te vinden. Maar gelukkig is er op dit moment een goed kader bij de Forza Friends. Dus ik heb er alle vertrouwen in dat ons dat gaat lukken.

  Aanstaande zaterdag gaat Henk Jan zijn laatste training geven bij onze Forza Friends en daar zullen we om 11 uur ‘afscheid’ van hem nemen. Een echte afscheidsreceptie is nu in deze coronatijd helaas niet mogelijk. Wellicht kunnen we dat aan het begin van het seizoen doen eventueel gelijk met de opening van onze verbouwde kantine. Wat in het vat zit verzuurt niet!

   

  Jan Couwenberg, voorzitter DVSU