• Forza Friends zoekt een nieuwe hoofdtrainer!

  Forza Friends is een bloeiende G-voetbalafdeling binnen onze club. Het is een van de grootste G-afdelingen in midden-Nederland.

   

  Als hoofdtrainer ben je eindverantwoordelijk voor alle g-voetbal zaken en het eerste aanspreekpunt voor zowel interne organisatie als externe relaties. Flexibiliteit, enthousiasme, affiniteit met de doelgroep en communicatieve vaardigheden zijn een grote pre. Voetbaltechnische kennis of kennis over mensen met een beperking, zijn idealiter aanwezig, maar uiteindelijk minder relevant.

   

  De hoofdtrainer is idealiter zelf niet direct betrokken bij één specifiek team. De focus ligt op overkoepelende taken vanuit onafhankelijke blik. Een verbinder: van de verschillende g-teams onderling, van de vrijwilligers met DVSU, van de Forza’s met DVSU algemeen, en het g-voetbal van DVSU met g-sport algemeen. 

   

  De hoofdtrainer functioneert in een overkoepelend kader met minstens twee andere kaderleden. Nu zijn dit Marcel Selier, Hans Bach en Carlos Ortega.  Samen houden zij zich bezig met alle overkoepelende Forza Friends zaken en zo min mogelijk met uitvoerende taken. Hierbij staat het vinden, binden en begeleiden van geschikte vrijwilligers om Forza Friends taken te vervullen centraal. 

   

  Concrete taken hoofdtrainer/ coördinator g-voetbal (ongeveer 4 uur per week) 

   

  • coördinatie en aansturing kader Forza Friends (o.a. 1 keer per maand vergaderen);
  • verantwoordelijk voor werving, begeleiding en coaching FF trainers, coaches en andere vrijwilligers;
  • vertegenwoordiging van DVSU FF bij derden, bijv. Sport Utrecht;
  • aanspreekpunt voor bestuur rondom Forza Friends zaken.

   

  De hoofdtrainer ontvangt jaarlijks een vrijwilligersvergoeding voor zijn of haar inzet voor DVSU Forza Friends.

   

  Ben je geïnteresseerd, neem dat contact op met Willem Huijnk via forzafriends@dvsu.nl, of met het bestuurslid voetbalzaken via bestuurslidvoetbalzaken@dvsu.nl