• Inleveren kleding en materiaal en start nieuwe seizoen

  26 jun 2022
 • Hieronder vind je een aantal belangrijke data die eerder ook al met de leiders/trainers zijn gedeeld.

  Inleveren kleding
  De kledingtas (gewassen!) kan door de leider worden ingeleverd op een van de volgende momenten:
  Woensdag 29 juni tussen 19.00 en 21.30.
  Zaterdag 2 juli tussen 10.00 en 12.00. 

  Verzamel als staf alle kleding en lever de volledige kledingtas in. Laat spelers niet individueel kleding op de club inleveren, dan mist het overzicht. De kledinginname is op de eerste verdieping van de kantine.

  Teams waarvan de tenues nog in orde zijn kunnen hun teamtas eventueel houden en meenemen naar het volgende seizoen. Dit is natuurlijk alleen handig bij teams met spelers/speelsters die niet heel hard in de groei zijn. Als je je teamtas wil houden, geef je dat per mail door aan de materiaalcommissie: materialen@dvsu.nl.

  Speel je op 2 juli nog een toernooi? Dan kun je individueel met Frans (materialen@dvsu.nl) afstemmen wanneer je de tas inlevert.

  Laatste training
  Er kan uiterlijk getraind worden tot en met donderdag 30 juni. Op 1, 2 en 3 juli zijn er nog de zomervoetbaldagen en daarna gaan de doeltjes op slot. 

  Vanaf 20 juni begint de gemeente met het vervangen van veld 1. Veld 1 kan dus vanaf 20 juni al niet meer gebruikt worden. 

  Inleveren materiaal 
  Uiterlijk donderdag 30 juni moet al het materiaal in de hokken liggen. Vanaf dan gaat de materiaalcommissie aan de slag met het verdelen van materiaal voor het nieuwe seizoen. Zorg dus dat ballen, hesjes en hoedjes in het ballenhok liggen.

  De sleutel van de voordeur hoeft niet te worden ingeleverd als je volgend seizoen weer training geeft. Stop je met training geven? Lever dan de sleutel samen met de kledingtas in bij de materiaalcommissie.

  Start nieuwe seizoen
  Op zaterdag 13 augustus kan door de leider de kledingtas worden opgehaald tussen 10.00 en 12.00. Er is dan ook een code van het hok met materiaal voor de trainer.

  Vanaf maandag 15 augustus (laatste week van de vakantie) kan er weer getraind worden. Het trainingsschema wordt in de zomer gepubliceerd op de site. 

  Op zaterdag 20 augustus is er een tweede moment waarop de leider eventueel de kledingtas op kan halen. Dat kan dan ook tussen 10.00 en 12.00.

  Zaterdag 3 september is de eerste officiële speeldag van het nieuwe seizoen.