• Na een paar jaar afwezigheid door covid is de jeugdraad dit jaar eindelijk weer terug! We pakken deze oude jaarlijkse traditie weer op op 17 maart. Spelers gaan dan in de kantine van DVSU met elkaar in gesprek om te bekijken hoe we DVSU nog leuker kunnen maken. 

  Wat is de jeugdraad?
  Bij de jeugdraad gaan onze spelers in gesprek met elkaar over wat er goed gaat bij DVSU en wat er nog beter kan. Er zijn coördinatoren en bestuursleden aanwezig die de ideeën aanhoren. De jeugdraad bepaalt aan het einde van de bijeenkomst wat de belangrijkste wensen zijn. De top drie wordt besproken op de bestuursvergadering en het bestuur koppelt later terug wat er wel en niet lukt.

  Voorbereiding

  De trainer vraagt twee spelers (aanvoerder + een ander) om deel te nemen. Op de training wordt het volgende besproken door de spelers: 
  - Wat gaat er heel goed en moeten we behouden bij DVSU?
  - Wat kan er nog beter bij DVSU?

  De twee afgevaardigde spelers nemen de ideeën van het team mee naar de bijeenkomst op 17 maart. De ideeën mogen overal over gaan, van kantinevoedsel tot kwaliteit van ballen en van parkeerplekken tot pannaveldjes. Let wel op dat het om ideeën gaat voor de club, dus niet zozeer voor het team.

  Deelnemers doorgeven
  De trainer of leider van elk team mailt uiterlijk op 10 maart welke twee spelers deelnemen aan de jeugdraad naar: voetbalcoordinator@dvsu.nl 
  Trainers en leiders hoeven zelf niet aanwezig te zijn op deze avond.

  Tijden
  De bijeenkomst voor O8 t/m O12 duurt van 18.00 tot 19.00.
  De bijeenkomst voor O13 t/m O17 duurt van 19.30 tot 20.30.
  Met Willem wordt afgestemd bij welke groep de Forza Friends aan gaan sluiten.