• DVSU: Verbinding en vriendschap

  Wil je meedenken over een groeiend en bloeiend DVSU? Vind je het leuk om met andere DVSU’ers in contact te komen?
  Let dan op, want de sponsorcommissie van DVSU nodigt je van harte uit voor een kennismakingsavond op donderdag 30 november om 20.00 uur.

  Wat is het?

  Een bijeenkomst voor betrokken DVSU’ers die graag meedenken over de club en die het leuk vinden om elkaar (beter) te leren kennen. Onder het genot van een hapje en een drankje maken we van dit moment gebruik om ook het vernieuwde initiatief ‘Vrienden van DVSU’ te presenteren.

  Voor wie?

  Alle betrokken leden van de club. En nee, je hoeft echt niet verplicht sponsor te worden ;-) Oh ja, voor deelnemers aan deze avond ligt een kleine verrassing klaar met het oog op de aankomende maanden...

  Doel

  Met elkaar in gesprek over een groeiend en bloeiend DVSU.
  Kennismaking met de Vrienden van DVSU en elkaar.

  Tijd en plaats
  Donderdag 30 november, 20.00 – 21.30, bij DVSU (boven).

  Aanleiding
  Onlangs heeft de sponsorcommissie een doorstart gemaakt. De initiatiefnemers zijn ouders van kinderen die bij DVSU spelen. Ondernemers die graag een steentje willen bijdragen aan een groeiende en bloeiende vereniging. We weten dat we daarin niet alleen zijn.

  Maar wat doet zo’n commissie nou? Wat levert het de club, de leden en de sponsoren op? Waar zet je op in? Hoe word je aantrekkelijk voor leden en voor sponsoren? Dat zijn vragen die we onszelf stelden én waar wij graag over in gesprek gaan met andere betrokken leden van de club. En om dat gesprek te voeren, helpt het om met elkaar beter te begrijpen waar DVSU voor staat.

  Ondertussen boekten we met DVSU de afgelopen maanden al onze eerste sponsorsuccesjes. Kortom, hoog tijd om kennis te maken!

  Programma
  • Frank Helmes trapt de avond af. Na goedkeuring tijdens de ALV zal Frank binnenkort voorzitter van DVSU worden, en hij is lid van de sponsorcommissie.
  • Maikel Waardenburg (bestuurslid voetbalzaken bij DVSU en hoofddocent aan de Universiteit Utrecht) neemt ons mee in het verhaal van DVSU. ‘Wat maakt onze vereniging zo uniek?’ Maikel kan het weten, want hij doet er dagelijks onderzoek naar.
  • Onder leiding van Martijn van der Weijden gaan we samen in gesprek over waar DVSU voor staat. En hoe we dit bewust kunnen inzetten om de club te versterken.
  • Michiel de Kruijf stelt de sponsorcommissie voor, deelt over de activiteiten en presenteert het vernieuwde initiatief ‘Vrienden van DVSU’.
  • We sluiten af met een vrolijke verrassing, waarna er ruimte is voor kennismaking onder het genot van een hapje en een drankje.

  Fijn als je laat weten als je komt via sponsoring@dvsu.nl. Hopelijk tot dan!