• Beste clubleden en supporters,

  Het jaar 2020 zal ons altijd bij blijven. De coronacrisis raakt ons nog steeds hard en de toekomst is voor veel mensen erg onzeker. Van iedereen wordt verwacht om sociale contacten te beperken, thuis te werken waar mogelijk en ook de horeca is momenteel wederom gesloten. Het sportseizoen is ook stilgelegd, we weten niet wanneer we weer mogen beginnen.

  Ook voor onze club zijn het daarom vanzelfsprekend zware maanden. Maandenlang geen inkomsten in de kantine rondom wedstrijden en trainingen, sponsoren die in steeds zwaarder weer verkeren en ga zo maar door. We hebben daarom besloten een actie in te gaan zetten waarbij jullie, als leden en supporters, geheel vrijblijvend de kans hebben om de club te steunen.

  Kerstcadeau actie

  Met een heuse Kerstcadeau actie bieden we jou de mogelijkheid om diverse clubartikelen aan te schaffen, geheel in stijl van onze club. Deze artikelen zijn ideaal als cadeau rondom de feestdagen! Op deze manier kan je ook de club steunen, omdat van élk verkochte artikel er tot wel €5,- direct naar onze club gaat! De actie start direct en zal eindigen op 16 november.

  Hoe gaat het in zijn werk?

  1. Ga vanaf NU naar de website https://www.myclubstore.eu/kerst/dvsu/
  2. Op deze webshop pagina van onze club kun je de artikelen zien en informatie vinden over de actie.
  3. Bestel hier je artikel(en) en ga naar de betaalpagina.
  4. Reken hier je bestelde artikel(en) af, waarna ze in productie gaan.
  5. Alle bestelde handdoeken worden ca. 3 weken na sluiting van de shop afgeleverd bij de club. We zullen tegen die tijd verdere informatie geven over hoe en wanneer de bestellingen opgehaald kunnen worden.

  Samen komen we hier doorheen!