• Lid worden van DVSU

  Leuk dat je belangstelling hebt om lid te worden van sv DVSU. 

  Je meldt je aan via onderstaande button. Binnen 4 weken wordt er contact met je opgenomen door de leeftijdscoördinator. Je krijgt dan te horen of er plek is binnen een team of dat je op de wachtlijst komt te staan. Als er een plek is binnen een team dan word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Voor de allerjongsten hebben we de Rode mini's

  Inschrijving
  Zodra er plaats is in een team, neemt de leeftijdscoördinator contact met je op. De uiteindelijke inschrijving vindt dan plaats. Ben je ouder dan 16 jaar dan is er een kopie van een geldig legitimatiebewijs nodig.

  Spelerspas
  Spelers van 11 jaar of ouder zijn alleen speelgerechtigd als de speler/speelster in het bezit is van een geldige digitale KNVB-spelerspas. Nadat je bent ingedeeld bij een team dien je de app Voetbal.nl te installeren. Na registratie kun je in de app je digitale spelerspas zien. Je dient hier ook een foto toe te voegen.
  Let op: een spelerspas is niet nodig voor spelers met O10- of O11-leeftijd. Spelers die met dispensatie in de O11 spelen dienen wel in het bezit te zijn van een digitale spelerspas.

  Verenigingstaken
  sv DSVU kan niet voortbestaan zonder vrijwilligers. Verenigingstaken zijn dan ook niet vrijblijvend en moeten daadwerkelijk voor minimaal 20 uur worden uitgevoerd. Wanneer er geen aanmelding plaatsvindt zal automatisch de verenigingsbijdrage € 50,- van je rekening worden geïncasseerd. Aanmelden voor een verenigingstaak kan hier. De uiterste datum is 1 oktober

  U-pas
  Bij sv DVSU kun je de contributie ook betalen met een U-pas. Je dient echter op het aanmeldformulier wel een bankrekeningummer (IBAN) op te geven. Als je met een U-pas wilt betalen, kun je dat op het aanmeldformulier aangeven.

  Machtiging
  Zodra je je via het aanmeldformulier aanmeldt, ga je akkoord met automatische incasso en verleen je tot wederopzegging machtiging aan sv DVSU om van het door jou opgegeven bankrekeningnummer of U-pas de contributie, indien verschuldigd de verenigingsbijdrage en eventuele boetes en eigen bijdragen voor activiteiten automatisch af te schrijven. De contributie wordt in twee termijnen in september en januari afgeschreven.

  Tevens verklaar je bekend te zijn met het feit dat te allen tijde contributie verschuldigd is voor het volledige verenigingsjaar dat loopt van 1 juli tot 30 juni. Opzegging dient altijd schriftelijk voor 1 juni te gebeuren (ledenadmin@dvsu.nl).

  Bij opzegging van het lidmaatschap zal sv DVSU de door jou afgegeven machtiging aan het eind van het seizoen automatisch stopzetten. Je hoeft hiervoor niets te doen.