• Algemene leden vergadering (ALV)

  De ALV hebben wij verplaatst van woensdag 16 december naar donderdag 17 december.
  De reden hiervoor is dat op woensdag 16 december de bekerwedstrijd Ajax – FC Utrecht is gezet. En wij schatten in dat veel leden die wedstrijd willen zien.

  Wij willen de ALV laten plaatsvinden in de kantine en dus niet digitaal. Maar in verband met het CORONA virus wel met de volgende maatregelen:

  • Men moet zich vóór 9 december aanmelden via het volgende mailadres: secretaris@dvsu.nl. Je krijgt dan de stukken digitaal toegezonden.
  • Tijdens de ALV dient men te zitten op één van de stoelen die klaar staan op 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Vanaf 1 december is er de verplichting dat men in openbare ruimtes een mondkapje moet dragen. Dus wij willen alle deelnemers van deze ALV verzoeken om een mondkapje te dragen.
  • De bar is gesloten. Dus er wordt geen koffie, thee en drank geschonken (het is ook erg lastig om met een mondkapje iets te drinken!). En er zal geen pauze worden gehouden.
  • Napraten kan ook niet in de kantine. Wij vragen iedereen om na de vergadering direct de vergaderruimte te verlaten.


  De Nieuwjaarsbijeenkomst
  Iedereen zal begrijpen dat wij in verband met het CORONA virus hebben moeten besluiten om dit seizoen geen Nieuwjaarsbijeenkomst te organiseren.

  Helaas dus ook geen wedstrijd voor onze oud-leden, die wij dit keer wilden organiseren ter nagedachtenis aan Jan Kasius, en ook geen wedstrijd tegen oud-DVSU 2 (met Herman van der Zandt).

  Voetbalquiz
  Ook de jaarlijkse voetbalquiz kan dit seizoen helaas niet doorgaan in januari. Met Twan Lenders hebben wij afgesproken dat de voetbalquiz, indien mogelijk, later dit seizoen zal worden gehouden.

  De kantine
  De verbouwing van de kantine is zo goed als klaar. Helaas mogen we de kantine voorlopig nog niet gebruiken. We hebben daarom nog geen feestelijke opening kunnen plannen.

  Het goede nieuws: hopelijk kunnen we snel toch wel weer ‘echt’ voetballen!

   

  Het Bestuur