• Niemand buitenspel - Ook als er even geen geld is

  Heb je zorgen over de betaling van de contributie of voetbalkleding? Door geldzorgen kan de contributie van de voetbalclub één van de kosten zijn die je niet meer kan betalen. Terwijl blijven sporten in moeilijke tijden juist éxtra belangrijk is. Wij vinden dat iedereen moet kunnen voetballen, ook als er even geen geld is. Check de mogelijkheden.

  Naar de voorzieningenwijzer

  Check in 2 minuten waar jij recht op hebt
  Geldfit helpt jou om financieel fit te blijven of te worden. Doe anoniem de check en ontdek in 2 minuten of je in aanmerking komt voor regelingen om te kunnen en blijven voetballen. Bijvoorbeeld een fonds die je contributie helpt betalen of misschien zelfs een bijdrage voor nieuwe voetbalschoenen. Ook zie je welke andere manieren er zijn om meer grip te krijgen op je geldzaken. Iedereen kan de check doen, je hoeft geen klant te zijn van ING of lid van de KNVB. De gegevens van de test worden niet gebruikt voor andere doeleinden en worden niet bewaard.

  Doe de geldfit-test

  Wil je hulp van één van onze financiële contactpersonen?
  Het kan om verschillende redenen best lastig zijn om uit te zoeken op welke voorzieningen je recht hebt. Hulp is dan zeer welkom van iemand die de weg weet te vinden.

  Financieel Contactpersoon DVSU:
  Sergueï Markovic
  Tel: 06-13976122
  Email: fcp@dvsu.nl