• Dankbetuiging van de familie Kasius

 • Overlijden Jan Kasius - bericht van het bestuur
   
  25 jaar geleden was hij secretaris van de vereniging en daarna is hij ook nog een aantal jaren penningmeester geweest. De meeste (oud-) leden zullen zich Jan herinneren als de beheerder van de kantine. Hij regelde jaren de inkoop. En op de woensdagavond stond Jan twee en een halve kilo gehakt te verwerken tot ballen die hij in de jus braadde voor het overheerlijke broodje bal op de wedstrijd zaterdagen.

  Naast voetballer was Jan ook vaak als scheidsrechter te bewonderen. Ook het klussen in de kantine en langs het veld waren zeker na zijn pensionering een nuttige tijdsbesteding voor hem. Toen we nog gras hadden zorgde Jan bijvoorbeeld voor kaarsrechte kalklijnen.

  De laatste jaren kwam Jan, als hij daartoe in staat was, op de zaterdag als trouwe supporter kijken naar DVSU 1. Jan was de laatste jaren ook de motor en zeer actief bij de organisatie en uitvoering van de Nieuwjaarwedstrijden op de eerste zaterdag in het nieuwe jaar tussen oud DVSU-spelers en spelers van onze huidige seniorenteams. We zullen proberen om deze traditie voor Jan in ere te houden.

  In de huidige omstandigheden is het helaas niet mogelijk om persoonlijk afscheid te nemen van Jan. Wij wensen de familie van Jan erg veel sterkte bij dit grote verlies.

  Namens het bestuur, Jan Couwenberg, voorzitter

 • Van de walking voetbalvereniging JSV Nieuwegein ontvingen wij het volgende bericht:
   
  Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van Jan Kasius. Wij hebben Jan leren kennen als een fijne voetbalvriend en grote organisator van de Nieuwjaarswedstrijd. Die wij 2 keer met hem mochten meemaken, en hopelijk nog vaker als herinnering aan hem. Allen veel sterkte gewenst.
   
  Theo Freund , namens de walking voetbalvereniging JSV Nieuwegein
 • Overlijdensbericht Jan Kasius