• Afgelopen zaterdag leek het einde oefening voor het 1e van DVSU. Het 4-2 verlies tegen fc Real Sranang betekende degradatie naar de 4e klasse. Maar niets is minder waar...
   
  Al tijdens de finale informeerde de DVSU-staf de scheidsrechter van dienst over het meespelen van een niet-speelgerechtigde speler bij de tegenstander. Eén van de spelers van DVSU speelde ooit samen met de 'echte' speler die op het wedstrijdfomulier stond. Op het veld zagen zij een heel ander persoon met rugnummer 22 rondlopen!
   
  Alerte spelers en staf verzamelden voldoende bewijs om bezwaar aan te tekenen bij de KNVB. Door snel handelen van diverse betrokkenen en het overtuigende bewijs heeft de KNVB besloten de belissende wedstrijd opnieuw te laten spelen. In plaats van degradatie, hebben de mannen nu opnieuw een finale afgedwongen. Deze groep strijdt tot het einde, zelfs nadat het laatste fluitsignaal heeft geklonken!
   
  De wedstrijd is nu tussen OFC 1 en DVSU 1. Deze wordt a.s. zaterdag om 15 uur gespeeld op neutraal terrein bij FC Breukelen.
   
  Kom het 1e nog één keer steunen bij de ultieme finale van dit seizoen!