• SPES verlengt sponsorcontract G-voetbal bij DVSU

    12 feb 2023
  • Selier Project & Employment Services BV, kortweg SPES, is al een aantal jaren sponsor van het G-voetbal bij DVSU. Intussen was het tijd om het sponsorcontract tussen SPES en DVSU te vernieuwen! Afgelopen zaterdag tekenden Jan Couwenberg, voorzitter van DVSU, en Marcel Selier, directeur van SPES, het nieuwe sponsorcontract. 

    Daarmee is ook de komende twee jaar SPES weer de shirtsponsor van het jeugdteam JG1. In dit team voetballen jongeren met uiteenlopende beperkingen wekelijks in de KNVB G-competitie. Na het tekenen toonden de kanjers van JG1 vol trots hun prachtige nieuwe tenue!

    SPES levert ICT-diensten rond elektronische patiëntendossiers aan grote zorginstellingen in heel Nederland. SPES wil haar betrokkenheid bij de gezondheidszorg ook graag buiten de dagelijkse werkzaamheden voortzetten, en steunt daarom diverse projecten die tot doel hebben om het welzijn van kinderen met een ernstige ziekte of beperking te bevorderen. Sponsoring van de jeugdgehandicaptensport, in het bijzonder bij DVSU, is daar een voorbeeld van.

    Bij DVSU zijn onze G-teams, de Forza Friends, al twintig jaar onderdeel van de club. Inmiddels spelen er 65 kinderen, jongeren en volwassenen in vier teams, ingedeeld op leeftijd en niveau. De G1 en JG1 teams spelen in de KNVB G-competitie.