• Sponsormogelijkheden

  DVSU vervult een belangrijke maatschappelijke rol in Lunetten en omgeving. Omdat wij als club onder andere streven naar het verbinden van prestatie en plezier brengt dat een grote diversiteit in het ledenbestand.


  Deze diversiteit zien we ook bij de bedrijven die DVSU steunen.

  Een sponsor is een onmisbare schakel voor een sportvereniging, dus ook bij DVSU. Sportsponsoring straalt daarnaast een maatschappelijke betrokkenheid uit en komt er een wisselwerking tot stand tussen het bedrijfsleven, de middenstand, de ZZP’er en DVSU. DVSU heeft een sponsorcommissie om deze wisselwerking tussen de behoeften van sponsor en voetbalvereniging op elkaar af te stemmen. Verder is het natuurlijk van essentieel belang om financieel gezond te blijven, zeker voor het voortbestaan van de club.

  DVSU prijst zich daarom gelukkig met een aantal trouwe sponsors. Bedrijven uit de regio dragen bij, waardoor de contributie op een bescheiden peil kan worden gehouden. Sponsoring bij DVSU kan op diverse manieren plaatsvinden. Denk daarbij aan kledingsponsor (eventueel als subsponsor), bordsponsor, sponsor in de kleedkamer, etc.

  Wilt u wat doen voor DVSU op het gebied van sponsoring dan zijn hiervoor verschillende mogelijkheden. Uiteraard is er ruimte om deze opties te combineren en/of op basis van de wensen van de sponsor daar waar mogelijk aan te passen. U kunt natuurlijk ook zelf met een origineel idee komen om de club te sponsoren.

  De volgende mogelijkheden kent DVSU:

  • Het sponsoren van een team met de bijbehorende kleding
  • Losse shirts sponsoren
  • Reclamebord langs het veld
  • Reclamebord in de kleedkamer
  • Logo op de website
  • Beeldschermreclame in de kantine
  • Daarnaast is iedereen natuurlijk welkom om donateur te worden.

  Wij komen graag met u in gesprek om de verschillende mogelijkheden door te nemen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via sponsoring@dvsu.nl

 • Sponsoren via Sponsorclicks

  SponsorKliks, gratis sponsoren!Je hebt er vast al wat over gehoord of over gelezen... SponsorKliks. Maar wat is het er nou precies? Het gratis sponsorconcept van SponsorKliks is in 2011 ontstaan en zorgt ervoor dat leden, supporters en overige betrokkenen van DVSU gratis kunnen sponsoren middels hun reguliere internetaankopen.

  Driekwart van de ontvangen commissie is voor DVSU!

  75% van deze ontvangen commissie keert SponsorKliks uit aan DVSU. Wij hebben namelijk een unieke SponsorKliks pagina DVSU waarop alle webwinkels die meedoen aan Sponsorkliks te vinden zijn. Wanneer er via deze pagina/link iets gekocht wordt, krijgt DVSU een percentage aan sponsoring. Dit gebeurt automatisch. Het totale sponsorbedrag is zichtbaar op de website van DVSU.

  Maar hoe werkt het nu precies?

  Klinkt ingewikkeld? Dat is het absoluut niet. Voor jou verandert er eigenlijk niets, het enige dat je moet doen is via de website van DVSU  naar de website van jouw favoriete webwinkel gaan. Dit doe je als volgt:

  1. Ga naar de SponsorKliks pagina DVSU ;
  2. Zoek je favoriete webwinkel, bijvoorbeeld Coolblue, Bol.com, Thuisbezorgd, etc;
  3. Klik op het logo van de webwinkel. Je wordt doorgestuurd naar de webwinkel;
  4. Selecteer je artikelen en rond je bestelling af;

  Is het echt zo simpel?

  Ja, het is echt zo simpel. Het enige waar je even aan moet denken is dat je niet direct naar de website van bijvoorbeeld Bol.com gaat, maar bestelt via de website van DVSU. Er wordt dan geregistreerd dat je via DVSU je bestelling doet. Per afgeronde bestelling ontvangen wij een percentage aan sponsoring, zonder dat het jou ook maar een cent meer kost.

  Dus, als je in het vervolg online een aankoop wilt doen, dan is je beginpunt de SponsorKliks pagina DVSU .

  Dank alvast voor je sponsoring!

  Sponsorcommissie DVSU