• We krijgen regelmatig vragen of wij als club ook bezig houden met verduurzaming. Veel van onze clubleden vinden dit erg belangrijk. Sinds eind vorig jaar liggen er op het dak van ons clubgebouw zonnepanelen en is ook de verlichting langs de velden 2 en 3 vervangen door LED-verlichting. De zonnepanelen zijn geplaatst door Alles op Groen uit Ede. Zij zijn voor ons als beste uit de bus gekomen uit een selectie van installateurs van zonnepanelen. Alles op Groen is regionale speler die het belangrijk vindt om ook lokaal betrokken te zijn en ze hebben als doel Nederland te helpen CO2 neutraal te worden. Aangezien we dit als club ook belangrijk vinden, zijn we een 3-jarige samenwerking aangegaan met Alles op Groen.

  Langs de voetbalvelden zijn sinds kort 2 borden van hen te vinden. Hier betalen ze uiteraard voor. Ze zijn echter bereid om ons nog verder te ondersteunen. Hiervoor zullen wij reclame maken voor Alles op Groen. Voor iedereen die via de speciaal voor ons gemaakte internetpagina een vrijblijvend advies gesprek aanvraagt en uiteindelijk bij Alles op Groen ook de zonnepanelen aanschaft, ontvangt onze club €100. Er zit geen maximum aan het bedrag. Voor onze club dus een mooie gelegenheid om onze clubkas te spekken. Van de extra opbrengsten die we hiermee realiseren willen we een deel hiervan besteden aan:  

  Het aanschaffen van spullen voor de inrichting van onze schitterende kantine.

  Hierbij valt te denken aan banken en tafels voor op ons balkon, de aanschaf van een voetbalspel en fotolijsten voor het ophangen van shirtjes van bekende oud DVSU leden.

  In onze kantine liggen flyers. Neem gerust een paar hiervan mee en geef ze aan vrienden en bekenden of meld jezelf aan! Dit kan via deze link: https://www.allesopgroen.nl/clubactie-dvsu/

   

  Met vriendelijke groet,

  Jan Couwenberg, voorzitter DVSU