• Thuis jeugdtoernooien seizoen 2019-2020

  Op zaterdag 20 en zaterdag 27 juni 2020 organiseert DVSU voor de 20e keer het jaarlijkse jeugdtoernooi. In totaal zullen zo'n 160 teams verdeeld over poules van 4 teams strijden op Sportpark Lunetten in Utrecht.

  • Op zaterdag 20 juni 2020 spelen de: Forza Friends, JO8, JO10, JO12 en ALLE meidenteams 
  • Op zaterdag 27 juni 2020 spelen de: Mini’s/JO7, JO9, JO11, JO13, JO14, JO15, JO16 en de JO19

  Zodra er tzt meer bekend is krijgen de leiders/trainers en de coördinatoren hierover bericht.
  Mocht je interesse hebben om deel te nemen als bezoekend team, dan kun je je aanmelden via toernooien@dvsu.nl.

  Hulp thuistoernooien
  Er is nog veel hulp nodig bij de organisatie van dit grote toernooi. Heb je je verenigingstaak nog niet vervuld en/of zoek je naar een leuke klus, neem dan contact op met toernooien@dvsu.nl voor meer informatie of om je aan te melden.

 • Uittoernooien seizoen 2019/2020

  Alle jeugdteams, jongens en meisjes, worden standaard ingeschreven voor minimaal twee uittoernooien. De JO19 en de MO19 worden niet voor toernooien aangemeld, behalve op verzoek. De meeste toernooien vinden plaats op en rond Pasen, Hemelvaart, Pinksteren en in juni.

  Zodra meer informatie bekend is over tijden en indelingen worden deze hier en op de nieuwspagina van het team geplaatst en per mail verzonden naar de trainers/coaches/teamleiders en de leeftijdscoördinatoren. 

  Specifieke toernooiwensen
  Wil jouw team deelnemen aan meer dan twee toernooien, of zijn er specifieke wensen voor een bepaald uittoernooi, of data waarop je team niet kan? Laat het de toernooicommissie weten. We proberen niet alle teams uit één leeftijdscategorie of klasse tegelijk te laten spelen.

  Te weinig spelers
  Mocht je spelers tekort komen voor een toernooi, probeer dit eerst onderling of in overleg met de leeftijdscoördinator te regelen. Mocht dit echt niet lukken en moet je een toernooi afzeggen, doe dit dan ALTIJD via de toernooicommissie. En bij voorkeur tijdig zodat de organiserende club een vervanging kan regelen of oplossing kan zoeken!

  Neem voor alle vragen of wensen contact op met de toernooicommissie via toernooien@dvsu.nl