• Trainersbijeenkomsten klein en groot veld

  30 okt 2021
 • In november organiseren we twee trainersavonden bij DVSU. Dat deden we in het verleden jaarlijks, maar de afgelopen jaren konden de avonden vanwege corona niet plaatsvinden. De trainersavonden zijn een mooie gelegenheid om kennis te maken met elkaar en om van elkaar te leren. Dit jaar zal ook een voetbaltechnisch document inclusief voorbeeldtrainingen worden gepresenteerd, dat trainers kan helpen bij het verzorgen van een goede training. Dat document is opgesteld door de jeugdvoetbalcoördinatoren en het hoofd voetbalzaken (Raymond, Gijs, Florian, Marten) in samenwerking met het COJ, Burak (voetbalschool Actie Reactie) en het bestuurslid voetbalzaken (Abdel).

  Alle jeugdtrainers (jongens en meiden) zijn van harte welkom om deze avonden bij te wonen. De avonden zijn gericht op het reguliere jeugdvoetbal, maar ook geïnteresseerde trainers van de Forza Friends of senioren mogen natuurlijk aansluiten. Probeer echt om 19.00 binnen te zijn. Als je tussen 18.00 en 19.00 training geeft, is het fijn als je eenmalig vijf minuten eerder kunt stoppen.

  Data
  Woensdag 10 november: O8 tot en met O12 en MO13-3
  Woensdag 17 november: O13 tot en met O17 

  Programma voor beide avonden
  18.45 Inloop
  19.00 Openingspraatje
  19.10 Bekijken voorbeeldtraining, gegeven door een jeugdvoetbalcoördinator 
  19.45 Koffie/thee
  20.00 Nabespreken voorbeeldtraining en presentatie voetbaltechnisch plan
  21.00 Sluiting

  Aan/afmelden
  Aanmelden hoeft niet. We gaan ervan uit dat je erbij bent als je kunt. Ben je verhinderd? Dan graag afmelden via hoofdvoetbalzaken@dvsu.nl.


  Marten Giezeman
  Hoofd voetbalzaken DVSU