• Vacature Toernooicommissie

  Voor de jeugd is er bij DVSU niet alleen de gebruikelijke competitie waar de jongens en meidenlekker kunnen voetballen, maar zijn er, vooral aan het einde van elk seizoen, extra toernooien waaraan ze deel kunnen nemen. En die toernooien zijn juist die extra’s die het nog leuker maken om bij DVSU te voetballen!

  Om dit allemaal in goede banen te leiden zijn we op zoek naar toernooicoördinator(en) voor het regelen van hoofdzakelijk de uittoernooien en onze eigen Jeugdtoernooi. Hiervoor zoeken we enthousiastelingen die goed kan plannen en organiseren, prima contacten kan onderhouden en natuurlijk affiniteit met DVSU heeft.

  In het begin van het seizoen (september/oktober) kost je dit een aantal uurtjes om het toernooischema op te zetten (een bestaand schema in Excel is reeds voorhanden) en uitnodigingen van andere verenigingen voor uittoernooien te filteren voor de DVSU jeugdteams. Er is een mailaccount ter beschikking waarop de uitnodigingen binnenkomen en van waaruit gecorrespondeerd kan worden.

  In de wintermaanden zal het bijhouden van het mailaccount en beantwoorden van vragen de meeste tijd in beslag nemen, inschatting is gemiddeld een uurtje per week.
  In maart/april dienen de puntjes op de i gezet te worden en zul je rekening moeten houden met een uur of 4 per week. In mei en begin juni, is de piek, je zult bijna dagelijks de vaak urgente informatie en vragen moeten beantwoorden of doorsturen per mail.

  Al met al een job waarbij je over het algemeen je tijd zelf kunt indelen maar belangrijker is nog dat je al gauw een 2.000 jeugdspelers trakteert op de leukste toernooien aan het einde van het seizoen!

  Zie je deze sportieve uitdaging al helemaal voor je? Is plannen van toernooien je op het lijft geschreven? Meld je dan nu aan via vrijwilligerscoordinator@dvsu.nl