• Verenigingstaken

  Voor een potje voetbal heb je niet alleen voetballers nodig, maar ook mensen die eigenlijk nog belangrijker zijn, nl. de vrijwilligers. Niet alleen een scheidsrechter, maar ook een grensrechter, een leider en een trainer. Daarnaast heb je ook mensen nodig om de DVSU-kar te trekken.
  Onmisbaar zijn natuurlijk ook de mensen achter de bar en in de keuken om een ieder van een hapje en een drankje te voorzien. Want voetballen zonder kantine kan natuurlijk niet.
  DVSU heeft 38 jeugdteams en 7 teams bij de senioren. Er zijn dus heel veel vrijwilligers nodig om deze grote organisatie soepel te laten draaien. DVSU is trots op zijn huidige vrijwilligers die hun vrije uren aan DVSU besteden. Maar een paar mensen meer is natuurlijk van harte welkom. Er is altijd wel behoefte aan bar-en keukenmedewerkers, scheidsrechters, grensrechters en commissieleden. 

  Wij vragen een tijdsinvestering van ieder lid of ouder om zich in te zetten bij DVSU. Een leuke sfeer en leuke mensen om je heen. Wil je weten wat de vacatures inhouden? Neem dan een kijkje in het vacatureoverzicht.

  De uiterste datum voor het aanmelden voor een verenigingstaak voor het seizoen 2019/2020 is 1 oktober 2019. Verenigingstaken zijn niet vrijblijvend en moeten ook daadwerkelijk voor minimaal 20 uur worden uitgevoerd. Wanneer er geen aanmelding plaatsvindt zal automatisch de verenigingsbijdrage € 50,00 van je rekening worden geïncasseerd.

  Meld je aan via onderstaand formulier en maak deel uit van de grote DVSU-familie. Heb je nog vragen of over de inhoud van een van de functies, mail dan naar de verenigingstakencoördinator via vrijwilligerscoordinator@dvsu.nl

 • Aanmelden als vrijwilliger