• Wedstrijdsecretariaat

  Het wedstrijdsecretariaat vervult een belangrijke functie binnen DVSU. Het wedstrijdsecretariaat is verantwoordelijk voor alle zaken rond de wedstrijden van DVSU. Voor zowel de seniorenteams als de jeugdteams.

  De volgende taken worden door het secretariaat uitgevoerd:

  • Plannen en wijzigingen van de wedstrijden
  • Plannen van de velden en kleedkamers (in samenspraak met bestuurskamerdienst)
  • Doorgeven van de uitslagen aan de KNVB (in samenspraak met bestuurskamerdienst)
  • Contacten onderhouden met andere verenigingen en de KNVB

  Voor alle teams die uitkomen in de B categorie is het mogelijk om twee keer per seizoen een snipperdag aan te vragen, tussen 1 september en 1 maart. (1x in de voorjaarscompetitie en 1x in de najaarscompetitie) Dit is alleen mogelijk voor competitiewedstrijden. Als je een snipperdag wil aanvragen moet je dit uiterlijk voor maandag 12.00 uur voor het betreffende speelweekend doen bij het wedstrijdsecretariaat.(Op het moment dat de wedstrijd capaciteit het vereist bestaat de mogelijkheid dat een team een verplichte snipperdag krijgt.)

  Als een team te weinig spelers heeft zijn de trainers en leiders er zelf verantwoordelijk voor om voor aanvulling te zorgen. In incidentele gevallen is het mogelijk om een wedstrijd te verplaatsen of uit te stellen. Het verplaatsen van wedstrijden kan alleen in overleg en met goedkeuring van de tegenstander. Op het moment dat een team niet opkomt dagen bij een wedstrijd ontvangt het team een boete van de KNVB. Deze boete moet worden voldaan door de teams zelf.

  Heb je andere vragen over een wedstrijd of wil je een oefenwedstrijd plannen? Overleg dan vooraf met het wedstrijdsecretariaat over de mogelijkheden.

  Neem contact op met het wedstrijdsecretariaat