• Zomerstop/Laatste Training/Inleveren kleding

  18 jun 2021
 • Het seizoen nadert zijn eind. De laatste Regio-cupwedstrijden worden nog gespeeld en dan volgen nog de Zomervoetbaldagen. Daarna is het zomerstop. Hieronder volgen belangrijke data voor de overgang naar het nieuwe seizoen.

  Laatste Training

  Er kan getraind/geoefend worden tot en met donderdag 8 juli. Daarna gaan de goals op slot en wordt het materiaal opnieuw ingedeeld. Het sportpark gaat niet dicht, dus je kunt een veld op, maar je kunt dus geen gebruik maken van doeltjes/materiaal na 8 juli. Op 9, 10 en 11 juli zijn er nog wel de Zomervoetbaldagen en is er nog een activiteit van de Forza Friends, waardoor de velden op die dagen niet door anderen kunnen worden gebruikt.

  Inleveren kleding

  Op maandag 12 juli moet tussen 18.30 en 20.30 de kleding van het afgelopen seizoen worden ingeleverd door de leider. Spelers leveren dus niet individueel hun eigen kleding in, maar de leider verzamelt alle kleding en levert in één keer alles in. Alle jeugdteams leveren de kleding in, want kinderen groeien. Je krijgt eind augustus dan een nieuwe teamtas.
  Seniorenteams leveren hun kleding niet in, maar geven aan Frans (materiaalman) door wat zij eventueel aan extra kleding nodig hebben.

  Start nieuwe seizoen

  Op zaterdag 21 augustus kan de leider voor het nieuwe elftal de teamtas ophalen voor het nieuwe seizoen tussen 11.00 en 13.00. Ook kunnen trainers die nog niet beschikken over een sleutel dan een sleutel ophalen en krijgen de teams de code van het hok waar hun materiaal komend seizoen in ligt.
  Vanaf maandag 23 augustus kan er dan weer getraind worden. Ook kun je dan in overleg met de wedstrijdsecretaris weer oefenwedstrijden inplannen. 

  Fijne zomervakantie toegewenst, 

  Jan Couwenberg, voorzitter